Jobb ikväll igen

Efter en dag på jobbet, EN dag! Så är mina händer fulla med eksem som kliar så in i helvete tack vare handspriten! Måste jag ha känslig hy? På sjukhuset måste jag ha speciella kläder och nu tål jag inte ens handspriten? Skitbra.. Aja, får väl ösa på med eksemsalva.
Ikväll jobbar jag som sagt 14-20. Skönt att gå hem innan dom andra ;) det gick jättebra att jobba igår iaf :) träffade Samuelsson med! Kul att snacka ikapp med henne lite :)
Nu sitter jag och kollar på tv lite. Ska ta bussen vid 12 sen och gå in till mamma och hämta några papper hon skrivit ut till mig. Sen ska jag upp till jobbet.




//XOXO Lisa <3


På jobbet

Jaha då sitter man på Birka igen. Har inte varit här på en månad ungefär. Slutade den 26 augusti och idag är det den 28 september :) det känns bra att kunna hoppa in lite såhär. Imorn kväll ska jag med jobba. Och bussarna till och från Tingsryd går med jättebra! (Y) lite extra klirr i kassan är aldrig fel! Så både ikväll och imornkväll får Sebastian klara sig själv i soffan framför tv:n. Men jag tror han klarar sig ^^ ikväll är jag ju inte hemma förrän kvart i elva typ så då sover han ju säkert när jag kommer hem. Hoppas jag inte råkar väcka han :P <3



//XOXO Lisa <3


Väckt?!

Jaha, då väcks man klockan 7.45 av sin käre pojkvän som bara skulle informera en om att det är gott med varm choklad. Asså! xD
Så jag vaknade ju efter det och sen dess har jag varit uppe nu :P annars hade jag satt klockan på 9 för det är ju skönt med lite sovmorgon men man behöver ju ändå inte sova bort hela dagen.
Men då var han ju så snäll och väckte mig tidigare.. ;) han ville kanske att det skulle vara lite rättvist eftersom han måste gå upp runt 6 varje dag. Fast han snoozar alltid till typ kvart över ;)

Så jag gick upp och kollade på tv. Hade exteeeeem mensvärk så låg jättekonstigt i soffan till slut, såg nog ut som en sköldpadda, men det kändes bättre iaf ^^
Jag tog en alvedon och tog på mig träningskläderna och satte mig i soffan igen. Jag skulle bara kolla på sjunde himlen innan jag gav mig ut. Jag läste också en av mina gaaaamla vänners blogg. Sophie heter hon och hon har tvillingar. http://round-and-round.bloggplatsen.se/ vi gick på Kvarndammskolan ihop och var väldigt nära vänner. Vi gick även på Bikupan ihop men inte i samma klass då. Det hade varit kul att träffa henne igen och ta igen lite :)

Sen när sjunde himlen var slut iaf, så sprang jag i 20-25 minuter. Mötte Sebastian på vägen med, han skulle hem på lunchen :) så han var hemma när jag kom hem alldeles svettig och äcklig ^^

Nu har han gått igen och jag sitter här och kollar på Oprah. Sen ska jag till Börjes och handla köttbullar som vi ska ha till makaroner idag och när vi ätit ska vi till Börjes igen och panta flaskor och han skulle ha nåt mer i affären tror jag :P om lilla Börjes är öppet sen med ska jag kanske köpa nån film eller nåt :)

Imorn ska jag jobba kväll på Birka. 13-21.30. Sen på fredag blir det jobb 14-20.
Sen på lördag ska jag träffa mina kära gymnasievänner igen :) Martina, Malin och Elin. Vi ska äta eller nåt tror jag :) spelar ingen roll för mig vad vi gör för det ska bli trevligt vilket som.

Men nu ska jag slappa lite till och läsa lite :)



//XOXO Lisa <3

Hela helgen och idag!

Uppdaterar nu för i helgen och för idag :)

I fredags åkte jag ju till stugan med mamma och pappa. Det var mycket trevligt och jag var nog inte tyst en enda sekund under bilresan ner haha!
När man inte träffar sina föräldrar varje dag längre så har man mycket att prata om :)
När vi kom ner så skulle vi äta tacos och det var jag givetvis exalterad över ^^
Men så fort jag biter i det hårda tacoskalet så känner jag att det går emellan tänderna och tråden. Alltså genom limmet.
Helvete! Jag bor nästan hos min tandreglerare nu och då händer inget men så fort man åker iväg och ska ha lite trevligt då ska det givetvis krabba! Sen var det ju fredag med så jag kunde ju inte ens ringa till tandläkaren förrän idag.
Men jag fick leva med skav i munnen (mest på tungan) hela helgen och även idag. Jag ska dit imorn på morgonen och fixa till det!
Hur som helst gjorde vi inte så mycket mer i fredags. Pappa hade glömt tv-kortet med så vi hade knappt några kanaler ^^ men aja!
Klockan ringde vid 7 på lördagsmorgonen men mamma gick in i duschen först för jag vaknade inte till förrän en kvart senare ^^
När vi var färdiga och hade ätit frukost så åkte vi. Vi var framme vid VÄLA kvart i 10. En kvart innan det öppnade :)
Så jag och mamma hoppade av där medan pappa åkte till Danmark :)
När VÄLA öppnade hängde vi på låset! Dom har ju byggt om där, eller snarare byggt UT! I love it!
Det var jättemånga nya affärer och restauranger :D
Vissa affärer var ju inget att ha men dom hade jäklar en MOBILSKALSAFFÄR! :D
För bland annat då iphone4 som jag har! :D i love it even more!
Jag köpte två för 299 spänn! Ett svart med sammet-mönster på och ett med den röda angry bird på :D
Sen köpte jag också ett par handskar på h&m, en burberryskarf-kopia på accent, lite saker på apoteket, present till pappa och ja, jag kommer inte på mer så det kanske inte var mer ^^
Sen när klockan var runt 14 så gick jag och mamma till IKEA som ligger typ bakom VÄLA och sen kom pappa med. Så där köpte jag en kudde, ett täcke, två påslakan, ett underlakan, ett durkslag, en potatisskalare, två matlådor och ja, det var nog allt där med tror jag ^^ minnet är som det brukar = inte det bästa!
Sen på söndagen åkte vi hem vid 15-tiden eftersom jag skulle slippa köra till Tingsryd när det var mörkt :)
Var i Tingsryd runt 18-tiden sen och myste med min käre pojkvän :) <3

Idag hade jag skola och det var mycket roligt! Min grupp flummar som satan och vi har skitkul :D imorn ska vi träffas på stadsbiblioteket för att arbeta vidare :)
Ska även till tandläkaren ju som jag sa men det är tidigare på morgonen så får ingen sovmorgon direkt. Men vad som helst för att jag ska få på lim igen för det skaver som satan och sen har jag typ ilningar i dom tänderna som inte har lim på sig. Men men.

Nu har Sebastian en kompis över, Jocke. Dom sitter och kollar på jackass. Det är kul faktiskt ;)
Men nu ska jag väl bli social igen!




//XOXO Lisa <3

Hovmantorp och Mellby för en gångs skull ^^

Hej hej! Nu sitter jag hemma i hovet och väntar på att klockan ska bli halv 5 så jag och pappa kan hämta mamma i stan och köra till stugan i Mellby :)
Ska bli trevligt med en helg med föräldrarna för en gångs skull ^^
Imorn ska vi till VÄLA i Helsingborg och då ska jag shoppa loss :D
Fan! Kom just på att jag glömt min digipass (eller vad det heter)!!! Helvete med då...
Åhh! Aja, mamma och pappa får väl betala för mig nu så får jag föra över pengar till dom sen.
Fan, med att jag inte la ner den då! Åhhhh!
Skitsamma. Inget att göra åt nu. Hur som helst så ska det bli trevligt i stugan :)
Jag lämnade en liten lista till Sebastian på vad han kunde göra i lägenheten i helgen men jag tror inte han är sugen på något av det ^^ men jag skrev att han faktiskt fick spara lite tills jag kom hem igen ;)
Puss på dig hjärtat <3
Ikväll blir det tydligen tacos så det ska minsann bli gott! Sebastian ska träffa några kompisar vet jag, dom skulle tydligen bowla. Hade jag varit med så hade jag lätt vunnit så tur för dom att jag inte är det ;)
Idag var en mycket trevlig dag i skolan. Eller ja, mellan 8-11 hade jag föreläsning och det var väl inte så kul men sedan efteråt (vi fick faktiskt sluta 10.20 för hon blev klar tidigt) så satt jag, Hanna, Ida och Emilia (min stjärngrupp) och skulle arbeta lite. Det gjorde vi också rätt bra faktiskt men det blev lite avbrott här och var av annat prat och det var roligt :D sen fick vi gratis frukt av folk och kupongen på luncher på olika ställen på campus och det var ju med trevligt ;D så jag har skrattat en del runt lunch :)
Sen körde jag och tankade och sen hem, pappa värmde mat till mig och sen satte jag mig här för jag skulle skriva ut en sak. Det har jag gjort nu så tänkte bara skriva lite här och sen dra så... CYA! Ciao!
//XOXO Lisa <3

Alltid hungrig och kissnödig?

Två dagar i rad nu när jag varit i skolan har jag kommit hem och varit extremt hungrig och extremt kissnödig! Haha! Det roliga är att jag inte känner mig kissnödig förrän jag står på stationen efter plugget och väntar på bussen, så då måste jag ju vänta med att gå på toa tills jag kommer hem igen ^^ och jag känner mig hungrig när jag väl satt mig på bussen så då måste jag också vänta ett tag. Kastar av mig kläderna och byter till mysdressen och slänger mig in på toan och gör vad jag ska och sen in i skåpen och brer en massa mackor ^^
Låter jättehälsosamt! Jag kanske skulle bli bättre på att ta med frukt och mackor till skolan istället att äta på rasten? ;)

Nu har jag iaf kollat på extreme home makeover :D det hundrade avsnittet ;) har sett det innan men det är så bra så måste se det igen :)
Väntar på att Sebastian ska komma hem så vi kan äta lite och mysa i soffan. Sen ska jag se om det är nåt jag ska läsa tills imorn. Jag ska också packa till helgen för jag ska med mamma och pappa till stugan ju.
Eller ja, vi får se. Mormor har blivit dålig och går på penicillin nu så om hon inte är bra så åker vi inte. Jag har inte hälsat på henne på ett bra tag nu så måste dit snart!

Nästa helg ska jag träffa tjejerna igen :) Martina sa att det kanske blir på lördag och vi kanske ska bowla och fika och lite så :) jag väntar på besked ;)

Har fått mitt studiebidrag med. 2720 spänn! Satt gött på kortet ;)
Pengar behövs alltid :)

Men nu ska jag kolla vad jag behöver läsa ikväll och så ska jag kolla på top model med ;)

CYA!



//XOXO Lisa <3


Shopping i helgen, mys nu!

Idag har jag varit i stan och fikat med mina vänner. Vi bytte studentpresenterna med! Typ över 3 månader sent men bättre sent än aldrig eller? Aja :P

Jag och Sebastian har kollat på en massa jackass nu så jag har ont i magen efter allt skratt ^^

Jag längtar lite till helgen för jag, mamma och pappa ska till stugan då och på lördag ska vi till Helsingborg till VÄLA! :D Shoppa sönder mig! ;) Pappa brukar ju inte tycka det är så himla kul men vi kanske kan åka över till Danmark en liten stund om det är fint väder. Jag och mamma vet iaf hur man shoppar! Mamma är superduktig på att hitta rätt kläder till mig ;) super!

Förhoppningsvis kan jag och Sebastian göra en liten resa till Danmark i november efter jag haft min tenta. Hade varit skönt att komma iväg lite. :)

Imorn är jag med "ledig". Jag pluggar ju givetvis. Men ska ge mig ut på en springrunda imorn med. Skönt att man fått igång träningen lite. Sen ska jag läsa en massa i min bok.
På onsdag går jag 8-12 = soft! Sen på torsdag tror jag att jag går 9.45-12.45 och på fredag 9-16.
Så på torsdag ska jag packa lite och sen på fredag kör jag hem till hovet, ställer bilen där, åker med pappa in till stan och hämtar mamma för att sedan köra vidare till mellby! Sen på söndag åker jag hem till hovet och hämtar bilen och kör till tingsryd :) <3

Aja, nu ska jag hämta mig ett glas vatten och sjunka ner i soffan igen med min älskling <3
Sebastian <3 Lisa



//XOXO Lisa <3

Det trodde jag inte

Nej, det trodde jag inte skulle hända. Men ibland överraskas man och då får man väl leva med det antar jag. Inte mycket jag kan göra åt nu. Sånt är livet säger dom, och dom har rätt. Men bara för att det är som det är så tycker jag inte att det är bra eller kul. Det är nog det sämsta som hänt mig. Men som sagt verkar det inte som jag kan göra nåt åt det nu. Förlåt.

Fredagsmys!

Jaha, jag har inte skrivit på typ två veckor eller mer, sen jag började skolan igen iaf ^^
Jag har befunnit mig i Tingsryd typ hela tiden ^^ med min snygging ;)
Any who! Det går bra i skolan men det är mycket att läsa. Man får ha bra diciplin vilket jag inte alltid har men det är lättare nu när Sebastian jobbar igen :)
Jag är som en liten hemmafru när jag går ner och tvättar och diskar och städar ^^
Som tur är har jag hunnit med lite träning också!
Nu sitter vi och kollar lite på the simpsons. Fast jag glömde köpa snacks när jag var i affären innan :/ typiskt! Men han skulle nog ha några kompisar över imorn så vi får ha det då istället :) (Y)

Igår var jag på stan med mamma och köpte två par nya jeans och ett par skor :D love shopping!
Nästa helg ska jag nog med till stugan och då ska jag och mamma till VÄLA i Helsingborg. Då blir det ännu mer shopping :D

På måndag ska jag träffa mina kära vänner igen :) vi ska byta studentpresenterna och bara prata :)
Jag har varit dålig och inte gjort klart mina presenter så jag gör det i helgen ^^

Men nu ska jag mysa vidare!
CYA!


//XOXO Lisa <3

RSS 2.0