Jag ljög

Ja vi skulle inte spruta in druvsocker i varann igår. Vi sprutade inte in nåt utan övade bara på själva tillvägagångssättet. Men det var skitkul!!!
Och läraren bara: har du gjort det här innan?
Jag bara: nej aldrig.
Hon bara: det ser så vant ut. Hehe egoboost!

Idag har jag tvättat hela dagen och varit ute på promenad med Sebastian. Jag längtar till kaskad blir övertaget av medley för deras öppettider är sorgliga.

Imorn ska man ha bikini med sig för vi ska tvätta varandra ^^ dock inte så intimt som man gör på riktigt men ändå. Man lär sig nånting varje dag.

God natt!


//XOXO Lisa <3


How clean is your house?

Sitter just nu och kollar på ovanstående på sjuan.
Handlar mest om råttor idag. Usch!
Martina!!! Det finns jättemycket råttor i London så se upp!

Anywho!
Jag tror jag fick en tillsägning av just denna Martina att jag borde uppdatera här oftare men jag vet inte.. haha! Jag gör det ändå så blir alla nöjda ;)

I lördags gjorde jag för övrigt omtenta ju. I mikrobiologi. Det gick väl. Jag vågar liksom inte säga nåt förrän jag fått tillbaka den så håll era jäkla tummar för ett G!!!

I söndags kom mamma och pappa hit och kollade på skidskyttet. Det var trevligt! :)
Elin var här i måndags så det var trevligt att träffa henne igen med :)

Idag har jag haft en föreläsning från 9.15-16! Länge!!! Fast hon var nästan en timme sen så vi började inte förrän 10 och sen hade vi massa pauser och givetvis en timmes lunch. Det handlade om lagar och lagstiftningar inom hälso- och sjukvård. BORING tänker ni och det gjorde jag med men denna föreläsaren gjorde verkligen allt intressantare men många och bra förklarningar och exempel. Så det gick rätt fort ändå.

Imorn ska jag vara i skolan 13-16 och öva på att ge injektioner. Vi får göra på varandra med och spruta in druvsocker ^^ haha! Hoppas det inte gör ont bara. Min smärttolerans är ju inte den högsta..

På torsdag är jag ledig och då ska jag tvätta hela dagen för tvättkorgen svämmar över vilken sekund som helst ^^

På fredag ska jag också ha övning men denna gången ska det typ vara dokumentation, nutritionstatus och lite sånna grejer. Men det ska man ju också kunna i denna utbildning.

BTW!!!
Här om dagen såg jag Gina Tricots nya reklam på tv och fick världens jävla cravings efter att shoppa! Jag shoppar typ aldrig längre men jag är ju nästan aldrig i stan. Jag är ju bara ute på campus när jag väl är i Växjö. Jag vill shoppa nu!!!!!



Är inte brallorna och skjortorna asballa! Jag funderade först på dom cerieca för det är ju verkligen en färgklick men sen kom jag på att jag är ju inte så rosa av mig. Men det finns ljusrosa med så kanske dom. Sebastian tycker dom gröna. Dom är så fina allihop så jag vill ha alla! Haha! 199 kronor för ett par jeans är ju inte så illa heller plus att jag har ett presentkort på 300 ;)
Vill ha!!!
Ska bara ta mig till en Gina Tricot-affär först och prova dom ^^

BTW 2!
Jag känner att (okej det kanske inte syns på mig när jag har kläder och ingen utomstående kanske har märkt det) jag har gått upp i vikt. Okej jag kanske inte behöver ha gått upp så mycket men jag ser det på mig själv när jag är naken liksom och jag är icke nöjd!
Jag vill också ha superplatt mage som "alla" andra och jag vill ha lika smala ben som jag hade på högstadiet liksom!
Visst nu har man ju fått former men jag vill ju ändå se ut som mitt bästa om ni fattar.
Har ni några tips? Och nu menar jag Martina och Malin som har diciplin att träna ^^
Jag vill ha tips på hur man får diciplin egentligen. För vi har gym här så jag kan köpa ett kort men jag har mer problem med att ta mig dit än att faktiskt göra sakerna när jag väl är där. Sen vill jag ut och springa men det vägrar jag när det är så halt och så mycket snö ute!
Jag vill inte slå ihjäl mig på cuppen ^^

Nä, men jag vill helt enkelt ha diciplin att träna kanske tre gånger i veckan iaf och att inte äta en massa skit varje dag. Tips på recept?
Help me!!!



//XOXO Lisa <3


Dålig på att blogga, jag vet!

Haha tur knappt några läser min blogg för hade det varit min försörjningskälla så hade jag gått i konkurs med en gång ^^
Eller så hade det sporrat mig till att blogga flera gånger om dagen.. hmm..
Det är så tråkigt att man måste gå in på datorn. Det är därför. För jag tycker det är skittråkigt att blogga från mobilen men ändå är det nästan bara det jag gör eftersom jag inte pallar sätta igång datorn.. haha vilka problem man har. Verkligen I-landsproblem ^^
Anywho!
Vi har fått tillbaka tre delar av förra tentan eftersom en av lärarna (som hade den största delen av tentan) haft influensa hela jul- och nyårshelgen. Stackaren..
Hur som, jag hade G på blodet och på celler och vävnader. Men dessvärre IG på mikrobiologin. Jag är inte förvånad. Den fattade jag nada av. Förhoppningsvis är det bara den delen jag behöver göra om. Det hade varit skönt att bara ha en sak att koncentrera sig på.
Det jag pluggar på nu är cirkulationen, andningen, utsöndringen (njurarna och urinvägarna), fortplantningen och sexualitet, mag-tarmkanalen och vätske-, elektrolyt- och syrabasbalansen. Mycket? Ehh ja!
Men det ska väl gå. Har dock varit mycket sämre på att öva inför detta provet än det förra men jag får helt enkelt ta tag i mig själv och mitt liv.
Har funderat på lite olika saker jag skulle kunna jobba med/plugga vidare till och sedan jobba med:
1. Barnmorska
Positivt: Tänk att få se nya liv komma till världen varje dag!
Negativt: Vissa spädbarn och mammor dör..
2. Operationssjuksköterska
Positivt: Asballt att operera folk ju!
Negativt: Det krävs säkerligen en HEL del mikrobiologi för att bli detta. Fy fan vad tråkigt!
3. Tandsköterska
Positivt: Tänder är roligt och jag har ju en del erfarenhet med tanke på tandställningen.
Negativt: Okej att torka rumpor men är inte en mun full med tandröta och karies ändå värre?
4. Skolsköterska (distriktsköterskeutbildning krävs)
Positivt: Barn är ju alltid trevligt och det är (i mina tankar) inget speciellt stressigt jobb?
Negativt: Är barn verkligen trevliga? Rätt jobbiga ibland..
5. Psykiatrisjuksköterska
Positivt: Om jag får jobba med de på avd. 26 på SSS kommer det bli kul!
Negativt: Det finns fler avdelningar än 26:an..
6. Ambulanssjuksköterska
Positivt: Det är mycket action och man får se allt från olyckan har börjat.
Negativt: Jag måste alltid köra ambulansen pga min åksjuka och man får aldrig veta vad som hände med patienten senare.
Ja där var lite listningar. Vad tycker ni jag ska satsa på? Hehe jag har icke bestämt mig än men jag har några år till på mig så det ska nog lösa sig ska ni se!
Imorn är det röd dag vilken betyder massa mys med Sebastian i sängen på morgonen!!! <3
Sen på eftermiddagen ska vi till hans föräldrar och fika lite.
(När ska jag plugga?!)
På lördag ska vi fira farmor på eftermiddagen med hela släkten på öjaby herrgård.
(När ska jag plugga?!)
På söndag ska vi hem till mamma och pappa på middag och mamma ska hjälpa mig att sy upp ett par jeans och sy tillbaka ett litet silverhjärta som lossnat från en BH.
(När ska jag plugga?!)
Visst då tycker ni: Men gå upp och plugga innan ni drar eller plugga på kvällen när ni kommer hem!
Men eftermiddagen är liksom perfekt för mig att plugga på. Mellan typ 13-17 sådär. Förmiddagen har jag till att vakna upp ur koman som alltid infinner sig när man just stigit upp och på kvällen börjar koman inta sin plats i mitt huvud och vill att jag ska gå och lägga mig.
Hmm.. återigen vilket dilemma.. I-landsproblem som sagt!
Hur som haver! Nu ska jag försöka sitta med boken iaf för nu spelar Sebastian BF3 så man får passa på när man kan åtminstone försöka koncentrera sig...
//XOXO Lisa <3

RSS 2.0