Slut med praktik

Ja nu är praktiken slut. Fem veckor har jag varit där. Helt sjukt fort har det gått och jag har haft så jäkla kul och lärt mig massor verkligen! Super praktik!

Igår kväll åkte jag och Malin till Elin ute i skogen. Mycket trevligt! :D som Malin skrev på sin blogg: "vi måste träffas oftare!".
Saknade dock en medlem i gruppen. En rödhårig sådan. Kom hem! <3

Idag ska jag äta räkmacka på Börjes med Ida. Vi ska prata om praktiken och uppgiften till.

Sen blir det en kurs på fem veckor som heter "det vårdande mötet". Mögigt säkert. Sju dagar på fem veckor ska jag vara i skolan på lektion. Så blir nog mycket hemmaarbete. Därför hoppas jag det blir asfint väder nu i maj. Hoppas!

Har suttit sen halv två och väntat på bussen som går 14.35 nu. Skjut mig. Askallt, det regnar och gubben i kuren sitter och röker. Jag dör lite och väntar tjugo minuter till...




//XOXO Lisa <3


Ja ja..

Ja okej jag har inte skrivit på hundra år men jag har haft praktik hela veckan och det är ändå ingen som är intresserade av att veta vad jag gör där. Var även där idag. Gick bra.
Nästa vecka är sista veckan och det är blandade känslor. Jag hade inte haft emot att vara kvar bara jag slapp alla jobbiga uppgifter. Mög!
Nästa kurs ska vara skitslapp iaf så ser fram emot det med. Ska vara i skolan 7 dagar på 5 veckor så jag hoppas på tropiskt varmt väder med överdrivet mycket sol bara för jag kommer vara hemma nästan hela tiden och jag behöver bli ett antal nyanser brunare för att ens få vistas på gatorna egentligen.

Är irriterad idag. Eller jag blev det när jag kom hem. Är inte irriterad på nån men är bara allmänt sur. Jobbigt. För mig och Sebastian. Fattar inte att han orkar med mig. Älskar honom för det <3

Imorn och på måndag är jag ledig iaf så jag ska sitta framför datorn med uppgiften är det tänkt. Förhoppningsvis blir det så med. Kan någon klandra mig för att vara skoltrött när man snart gått 13 år i skolan på raken. Icke!
Men jag kämpar på. Även om man önskar att läraren inte märker att han inte fått in min uppgift och godkänner mig ändå. Lär inte hända. Stenkoll har dom!
Men hade varit skönt. Saknar alla gymnasieuppgifter som inte kräver världens jävla noggrannhet när det gäller källor, akademiskt språk och problematiseringar. Japp mina vänner. Börjar ni på universitetet så används ordet problematisering mycket frekvent!
Har typ precis fattat innebörden nu med efter ett år.. Suck!

Jag längtar tills jag fyller år för då är skolan slut för detta året och jag har bara två år kvar tills jag är sjuksköterska. Ballt!
Men dagen efter min födelsedag börjar sommarjobbet. Tufft men det går. Är ledig vecka 34 och då ska jag inte göra ett skit!!! Sen börjar skolan vecka 35 igen.. På't igen!
Men det är långt tills dess. Även om tiden kommer rusa iväg.
Snart sitter jag väl där en dag och ska pensionera mig och bör avtackad på jobbet jag jobbat på i 15 år tidigare. Så lär det bli. Men det tar vi då.

Usch vilket konstigt och deprimerande inlägg. Men så blir det när man är sur.

Ja ja. Bättre tider kommer. Faktiskt så trivs jag med mitt liv precis som det är. Precis just nu i denna stund. Även om jag är lite sur.




//XOXO Lisa <3


Having the time of my life!

Jag festar med mina bästa vänner och kan inte ha det bättre! Älskar dom!!! <3



//XOXO Lisa <3


Långledigt!

Gött med påsk. Eller snarare gött med en bäst praktikplats som låter mig slippa jobba denna helgen :D yäy!

I onsdags träffade jag Martina efter ett långt halvår! :D Malin också! Och Bajjen! Var mycket mysigt och ikväll blir det även utgång med dessa tre och det ska bli jättekul! :D

Imorn ska jag och Sebastian hem till mamma och pappa och äta påskmat. Eller ja, det är ju typ julmat. Same shit different names. Vi ska även ta med våran översprängda tvättkorg eftersom tvättmaskinen i trapphuset gått sönder. Kul! Har typ bara string och fintrosor kvar och jag har mens så dom kan jag ju inte använda nu ^^

På söndag ska jag slappa hela dagen och jobba från 17 till 21. Lång tur ;) en halv delad. Räcker gott åt mig!

På måndag kanske vi ska till ikea. Jag vill men mannen i huset är svår att övertyga. Men jag ska nog få som jag vill ;)





//XOXO Lisa <3


RSS 2.0