Produktiv måndag

Idag har jag hunnit med en del. Duschat, återvunnit, pantat, handlat, pluggat, diskat och lagat mat :)

Just nu är Jocke här så han och Sebastian spelar battlefield 3. Linus var här innan med men han skulle iväg.

Imorn har jag och Sebastian varit tillsammans i 4 månader <3 mysigt!

På onsdag ska jag och några kompisar träffas för lite sistaminuten-tentaplugg. Det ska bli kul för jag har alltid kul med dom :D

På torsdag är tentan. Hoppas det går bra.

På fredag ska jag jobba 13-21. Lite pengar är det ju.

På lördag ska jag och Sebastian till Ikea och handla lite :D och på kvällen ska jag festa hos Hanna M :D kommer bli super!
Tentafest typ ^^

På söndagen har jag inget planerat än men man ska ju ta det lugnt nån gång med :)

Nästa måndag börjar nya kursen.. Kommer bli tufft! *svälj*
Men jag klarar den nog :)




//XOXO Lisa <3


Knappnytt!

Tja tja bloggen, som fjortisarna säger.

På tal om fjortisar kom jag på en video som spelades mycket av mig och mina kompisar när vi gick typ i 6:an, 7:an.

Den är askul och jag skrattar fortfarande lika mycket till den som jag gjorde då ^^

 




Knappnytt!!!


"Tja knappen" "Knatten heter jag, din jävla rövhatt!" Hahahahahahahahha!!!




Idag har vi för övrigt varit i stan jag och Sebastian.
Vi köpte en mikro som vi redan har testat och den gick så fint så!
Vi var inne på City gross med och köpte skurhink och mopp, sopborste och lite annat smått och gott som man behöver i en lägenhet :P
Sen åkte vi om Hovmantorp hem för jag skulle hämta p-piller och lite papper om bilen som nu för övrigt är min helt och hållet! Mamma stod på den innan men nu är den bara min :D coolt!

Nu ska vi äta lite till bara för vi är tjocka ;)




//XOXO Lisa <3

Till stan imorn!

Imorn ska jag till stan med Sebastian. Det är lite vi ska köpa, bland annat en mikro :P är faktiskt inte svårt att leva utan en men det är i princip omöjligt att värma mat. Okej ugnen. Men det tar ju lång tid att få den varm och på den tiden hade jag hunnit äta upp en matlåda om jag haft en mikro ^^

Igår var jag ju på Gina tricot på Storgatan i Växjö. Just den butiken fyllde 10 år så dom hade 20% rea på allt och om man handlade över 300 kr fick man en goodiebag :D love it!
Så jag och en i min klass som heter Emilia gick dit och fyndade och fick varsin goodiebag :)
Jag köpte en tröja i leopardmönster, en tjockare tröja med USAs flagga på och ett linne med leopardmönster och paljetter på :) i goodiebagen låg en tidning från sofies mode, en silvrig spegel från Gina och en liten fest-"väska" i sammet från Gina :D

//XOXO Lisa <3


Träffa Malin och Elin :)

Idag ska jag in till stan och träffa Malin och Elin :) ska bli kul att träffa dom igen :)

Vaknade när Sebastian gick upp idag vid kvart över 6. Jag skulle upp vid 9 så jag dog lite inombords när jag upptäckte att jag blev värsta pigg när han gick upp. Men när han gick sen fem i sju så somnade jag faktiskt om och vaknade sen vid 9.

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir ren och fräsh och sen ska jag göra mig i ordning, plugga lite och sen ta bussen vid 14 så jag kommer in till stan :)




//XOXO Lisa <3


2 månader till julafton!

Ja idag är det bara två månader kvar till den mysigaste tiden på året! :D (enligt mig iaf)

Ska bli så trevligt, som alla jular hittills :) fast jag är ju inte med Sebastian vilket är tråkigt men man ska ju vara med sin familj på julen tycker jag :) tills man har en egen familj så klart. Så jag och Sebastian är hos våra egna familjer men sen får vi se om vi åker hem på julaftons kväll så vi är med varandra då eller hur vi gör. Sebastians mamma pratade om att dom skulle ha lilljulafton den 23 och då kan jag ju komma på den :) och hemma hos oss har vi alltid middagsbjudning (eller vad man ska kalla det) hemma hos oss med Fehér och då kan ju Sebastian komma om han inte har annat för sig ^^

Idag har jag gjort en del. Jag har varit på Apoteket och lämnat in gamla läkemedel som jag inte behövt äta upp och även köpt flux och en skrubbkräm till ansiktet :) sen var jag på Börjes och handlade lite. Sen har jag diskat och vikt och lagt in tvätt som torkat sen igår :) och så har jag pluggat. Man hinner med mycket när man går upp i rimlig tid.

Sebastian har inte kommit hem än men han kommer väl snart skulle jag tro. Jag är lite hungrig nämligen men jag klarar mig tills han kommer ^^





//XOXO Lisa <3


Slappedag!

Ja idag är det ju söndag så då får man slappa. Det är vad jag och Sebastian gjort hela dagen. Förutom jag vid 11 för då simmade jag 15 varv på kaskad i motionssimmet :)
Sebastian har däremot inte varit utanför dörren på hela dagen. Men han jobbar ju hela veckor 7-16 så han får vara lat på helgerna :)

Jag håller på och tvätta nu med. Tvättkorgen var överfull och när det ändå är söndag tänkte jag att man kunde tvätta ^^ ska snart ner och hämta den svarta tvätten och slänga in den mångfärgade tvätten som blir den sista. Körde vitt först. (skitintressant för er att veta säkert..?) eller inte.

Imorn är kaskad stängt. Är det alla måndagar. Så jag ska plugga hela dagen imorn hade jag tänkt. Prata lite med Martina med för det blev inte av idag :)

Nästa helg ska jag och Sebastian till stan och äntligen köpa en mikro! Haha! Man är lite handikappad utan för man pallar ju inte att värma mat i ugnen hela tiden ;P (lat)
Nån gång måste vi till Ikea med och inhandla lite saker vi inte har än men som behövs :)

Men nu är tvätten klar och celebrity fit club börjar på sexan :)





//XOXO Lisa <3


Socialt liv, ja tack! :)

Sebastian står nu och diskar eftersom jag har lagat maten ikväll. Det blev lövbiff med kroketter och lite grönsaker. Hela tallriksmodellen ;)

Idag har jag varit i Hovmantorp och Braås hela dagen. Åkte till Hovet halv 11 typ. Sen när jag kom hem så bytte pappa och jag mina däck och sen tvättade jag och mamma bilen så nu är den säker och ren inför vintern! Även om den kommer bli skitig ganska fort igen som vanligt ^^
Sen åt vi och efter det åkte jag och mamma till mormor och fikade :) mysigt! Jag har inte träffat mormor på jättelänge så det var skönt att träffa henne igen :)
Sen åkte vi hem igen och jag och mamma åkte bort till Dinex för att mäta trycket i däcken men det fanns ingen sån mätare ute så jag och Sebastian får göra det på Preem här i Tingsryd imorn.

Sen åkte jag så klart hit till Tingsryd och lagade mat och nu sitter jag här :)
Har mycket för mig nu känner jag. Asså inte just precis nu men dom här veckorna. Ska träffa några kompisar från universitetet på måndag för att diskutera lite om seminariet som jag ska ha på onsdag. Sen på tisdag ska jag träffa Malin och Elin. Kommer kännas lustigt utan Martina.. :/ men ändå kul att träffa dom :) <3
Imorn ska jag prata mer med Martina :) datorn kraschade lite sist ^^ som Martina sa: skrota den och köp en ny! I will! Haha!
Sen som sagt är det seminarie på "Att vara sjuksköterska" på onsdag och sen lär ju alla dagar fram till torsdagen veckan efter gå till att plugga till tentan. Sen nån dag efter tentan kanske jag ska träffa en redit gammal kompis jag inte träffat på jättelänge :) ska bli trevligt om det blir så att vi ses!

Måste ju ha ett socialt liv utanför skolan känner jag ^^
Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och smälta all mat för nu kom Sebastian tillbaka från köket och disken :)





//XOXO Lisa <3

Grattis pappa!

Ja igår var det Martinas tur att fylla 19 och idag är det pappas tur att fylla 68! :) grattis pappa!
Jag och Sebastian ska köra om mindre än en timme till hovet så blir det tacopaj och fika där med mamma och pappa och vissa av syskonen :) ska bli trevligt!

Har pratat med Martina idag på skype! Var riktigt kul att prata med henne igen sen hon flyttat till england :) fast Skype sög ju sen för hela min dator kraschade typ ^^ så vi ska prata vidare imorn :)

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Duschat och pluggat lite. Så är helt seg i huvudet för har inte varit utanför dörren idag :S ska bli skönt att få lite frisk luft sen :)





//XOXO Lisa <3


Grattis Martina!

Ja idag är det ingen vanlig dag för idag är det Martinas födelsedag! Hurra! Grattis på dig min vän :) vi ses på Skype imorn ;)

Idag ska jag in till stan. Tar bussen vid 10. Ska träffa några från skolan och så ska vi kolla lite på tentaplugget :) känns skönt att det inte bara är jag som tycker det är svårt ^^

När jag kommer hem sen igen ska jag nog ner och träna lite eller simma iaf :) va skönt igår men det är jävla jobbigt asså :O

Imorn ska jag som sagt prata med Martina på Skype runt lunch och sen på kvällen ska jag och Sebastian till mamma och pappa för pappa fyller 68 imorn :) så grattis till han med!





//XOXO Lisa <3


Att bli sjuksköterska är svårt!

Damn! Vi ska ha tenta näst nästa torsdag. Men det är inte det jag är oroad för. Det är för att måndagen efter tentan börjar medicinkursen och måndagen efter den har vi en tenta på skelettet och musklerna. Och då menar jag inte dom fjuttigt få ben och muskler vi lärde oss på gymnasiet utan typ ALLA ben och muskler vi har! Okej kankse inte dom här minsta i handen osv men vafan! Hela sjukt!!! Det känns som det spelade skitmycket kvitta att jag gick omvårdnad över huvud taget för jag kan ju typ ingenting i jämförelse.
Okej, jag trodde verkligen inte det skulle bli lätt. Men detta är heeelt sjukt!!!
Men det är bara att kämpa på antar jag. I helvete heller att jag hoppar av. Det gör jag bara inte. Men det är riktigt tufft. Shit..

Idag har jag haft föreläsning hela dagen. 8-15.30.
Det har handlat om sekretess, sjuksköterskan historia (redit intressant!), vårdförbundet, svensk sjuksköterskeförening och lite sånt smått och gott. Mer information än föreläsning kanske.
Igår hade jag examinationsseminarie. Det gick bra och min grupp fick inte allt för mycket kritik. Men man märker vilken skillnad det är på gymnasiet och universitetet återigen. Åse på Teknikum tyckte typ alltid att allting gick bra när man hade muntlig redovisning och hon kunde säga: ja, men detta var första gången ni arbetade så här så det har jag överseende med. På universitetet säger dom typ så här: okej, det är fel som ni gjort där och så får ni inte göra om fler gånger för det är viktigt i alla arbeten och på tentamen och det var inte så bra det ni gjort där... osv. Man bara: okeeej.. vi har typ aldrig gjort detta innan men okej. Så dom har typ inget överseende. Men det är bara att göra det bästa av situationen. Man får ju iaf konstruktiv kritik så man kan ändra sig till nästa gång.

Imorn ska jag gå ner till Kaskad och köpa ett 3-månaderskort. Då får man både träna på gymmet och simma i 25-metersbassängen. Nu ska jag börja träna igen. Sen ska jag givetvis plugga som varje dag.





//XOXO Lisa <3

Oj oj har varit lat?

Har jag nu varit lat när jag inte bloggat? Det är möjligt. Eller så har jag inte orkat bara ;)
I torsdags och fredags har jag haft fältstudier. Jag har gått bredvid en ssk på Birka och det har varit kul! :) jag vet att jag vill bli ssk iaf ;)
Igår var jag och Sebastian hemma hos Sebastians morbror och hans fru för hon fyllde 40 :) det var mycket trevligt och dom körde musik quiz hela kvällen och mitt och Sebastians lag (lag 3) vann! :D vi äger! Fast vi hade ju rätt bra nytta av dom andra i laget med ;)
Idag ska jag till stan. Ska ta 13 bussen härifrån Tingsryd. Jag och min grupp i skolan ska kolla en sista titt ihop på arbetena som kommer på seminariet imorn så vi är väl förberedda. Sen ska jag hem igen och ha söndagsmys med Sebastian :)<3




//XOXO Lisa <3


Problem!

Asså jag har ju problem. Jag kan ju aldrig hålla käften och det är ju det som gör att jag alltid får problem. Fattar inte att jag aldrig lär mig!!! Jag skadar ju bara folk och mitt eget samvete när sånt här händer. Har precis blivit vän igen med en kompis jag varit osams med (eller snarare min käft ställde till problem) och nu gör jag samma sak igen fast med en annan. Nu får jag ju ta och ge mig! Det är som att jag stänger av hjärnan och tänker lååångt efter jag handlat. Herregud. Jag är ju helt förlorad.




//XOXO Lisa <3


Cya soon Martina <3

Nu är Martina på väg till London. Kommer sakna henne <3 men jag får hitta några dagar när jag kan hälsa på :) sen ses vi ju också när hon kommer hem igen! Ha hur kul som helst nu Martina :D vi ses snart!


Trevliga möten

Idag har jag varit på stadsbiblioteket i stan än en gång och vårt arbete är väl typ 99% färdigt! Great! :D ska vi bara ha seminarie på skiten med ^^
Har ösregnat hela dagen i Växjö idag, som vanligt. Hösten är här och det märks! Har inget emot regn men när man har ett värdelöst paraply som blåser sönder och tunga väskor att bära på är det inte lika trevligt. Gick från biblioteket till farmor och fika där med farmor och pappa. Innan dess hade jag ätit på Hongkong med Hanna och Ida. Mycket trevligt! :D
Pappa hade tagit med mina nya böcker till farmor så jag tog dom när jag gick och då var jag på väg mot stationen. Ännu tyngre saker med mig och fortfarande ett värdelöst paraply gjorde att jag blev förbannad och suckade högt i busskön när folk framför var sega. Jag är inte så trevlig på bussar har jag märkt ^^ ingen aning om varför dock :S
Men jag träffade Hanna (från högstadiet) på bussen :D hon skulle till freddy som har flyttat in i en ny lägenhet i ingelstad så vi satt och pratade och plötsligt kom Robert (från låg- och mellanstadiet). Det var trevligt att sitta och prata med dom hela vägen till ingelstad där dom hoppade av :) borde hända oftare!
Nu sitter jag i soffan och kollar på family Guy. Sebastian är i duschen. Imorn slipper jag gå upp tidigt. Soft! ;)
Snart kommer han ut iaf så ska vi mysa vidare i soffan <3



//XOXO Lisa <3


Stadsbiblioteket

Fan vad lustigt att förra inlägget inte kom in. Bara rubriken. Aja, jag får väl kolla det på datan för på denna appen kan man ju inte göra annat än att skriva.
Nu har jag varit på stadsbiblioteket sen klockan 9 med min grupp :) det har gått bra även om vi varit lite okoncentrerade ibland ;) men det måste man få vara!
Sitter just i denna stund på bussen hem. Men den har inte gått än. Jag ska hem och diska och städa lite för det ser förjävligt ut i lägenheten ^^ så det ska jag ta itu med tills Sebastian kommer hem :)<3
Nu går bussen så då tackar jag för mig! Mår illa om jag läser eller skriver på bussen ;)



//XOXO Lisa <3


På Växjö universitet


Mysig söndag!

Idag har det varit en sådan där vanlig söndag men det tycker inte jag är mindre mysigt än vanligt :) jag och Sebastian var hemma hos mamma och pappa och ätit middag och fikat. Det var jättetrevligt! Sen åkte vi hem, jag gjorde lite läxa och Sebastian kollade lite på film. Nu kollar vi på film tillsammans :) supermysigt!
Igår var det också trevligt med tjejerna! Vi åt på sangria och om ni läst på Martinas blogg så är det sant att vi fick vänta i eeeevigheter! Så det var tyvärr ett stort minus. Annars var ju maten god når den väl kom till bordet. Sen tog vi en liten efterrätt på McDonalds ;) det bestod av muffin och glass ;D
När jag kom hem igen så var Simon och Erica här och vi kollade lite på tv :)
Imorn ska jag till skolan. 9 börjar jag och vi ska prata om etiska perspektiv ur en patients syn. Ska nog vara lärorikt :)




//XOXO Lisa <3


3 månader och stan med vänner :)<3

Idag har jag och Sebastian varit tillsammans i tre månader :)<3 mysigt! Men vi spenderar vår dag på olika håll ^^ jag ska in till Växjö och träffa tre kompisar :) (Martina, Malin och Elin) och Sebastian ska träffa Linus och dom skulle på nån irländsk pubafton här i Tingsryd eller nåt :)
Kvart i fyra ska jag köra in till stan och träffa dom vid linnegallerian och sen skulle vi nog äta på sangria :) ska bli trevligt!




//XOXO Lisa <3


RSS 2.0