Vilken jäkla dag!

Tjena!
Idag hände det som aldrig någonsin hänt Lisa Palm och som inte heller får hända henne eftersom hennes hjärta knappt klarar av det. Hon (jag) kom FÖRSENT till skolan idag!!!
VA?! tänker ni och undrar över om den här Lisa fått allvarliga symtom eller någon lustig sjukdom. Men icke!
Lisa har varit dålig och inte skrivit ut det nya ändrade schemat...
Vi skulle alltså börja klockan 08.15 idag och jag trodde naivt att vi hade en timme till sovmorgon och började 09.15.
När Ida sms:ade och undrade var jag var och att vi började nu satt jag på bussen mitt ute i skogen mellan Ingelstad och Bramstorp helt oförmögen att göra något åt min situation.
Så jag satt resten av bussfärden och suckade och stönade högt åt min mycket ovanliga situation och önskade att bussjäveln kunde skita i att stanna vid alla stoppskyltar och köra på i 90 km/h fastän det var 70 och 50 på vissa sträckor.
När jag väl hoppade av så sprang jag nästan över vägen och gick så fort att min kropp knappt hängde med benen vilket nu har medfört en extrem träningsvärk i smalbenen på framsidan som ni säkert haft någon gång när ni varit stressade och gå fort precis på gränsen till att börja jogga.
Väl framme (svettig och andfådd) vände givetvis alla i klassen sig om och var nyfikna på vem som kommit sent och hur denna människa bara vågar klampa in och störa mitt i undervisningen. (Ungefär som jag tänker om folk som kommer sent, hatar det).
Usch fy fasen!
Nu mera kommer jag alltid messa nån i klassen som kan bekräfta när vi börjar. Har den mot all förmodan fel den också så är vi iaf två som kommer sent så man slipper ta emot allas skamblickar själv.
Okej, jag kan ha överdrivit hela situationen en aning men jag är ändå emot folk som kommer sent för en så dålig ursäkt som jag hade. Kommer hellre en timme tidigt än fem minuter försent liksom. Men det är ju bara jag.
Anywho!
Vi hade sårvårdsföreläsning och den var mycket intressant (förutom den halvtimmen jag missade...åhhh!).
Mycket extrema bilder men det gillar jag. Det ska fånga en men ändå vara realistiskt. Tummen upp för föreläsaren och hennes powerpoint (Y)
Vi slutade vid tolv och jag fick halvspringa till stadsbussen som tog mig ner till stan (inte min bussdag idag eller?!).
Väl där satte jag mig inne på stationen och försökte värma mig lite i denna fruktansvärda kyla. Träffade en kompis från högstadiet som inte hade så mycket tid att prata för hon skulle till körskolan. Så jag satt kvar en stund till själv.
Till slut kom Malin och hade någon sorts ångest i ögonen jag inte kunde sätta fingret på.
Jag sa: Vi kan väl sitta här och vänta på Elin?
Malin: Nej vi gååå.... fan! Han kommer igen, han typ förföljer mig.
Innan jag hann fråga vad fasen hon menade så satte det sig en pojke i 14-15 års åldern bredvid Malin som såg mycket besvärad ut.
Jag skrattade lite och tänkte: Ja, han pratar ju med henne så dom känner väl varann.
Samtidigt som denna tanke flöt omkring i min hjärna sa Malin: Asså jag vet inte vilka dom är!
Killarna (han hade en vän också) skrattade och flinade och jag började fatta att Malin faktiskt inte kände dom och att hon verkligen ville att dom skulle gå.
Så jag sa med: Men kan ni gå eller? Vad är problemet liksom?
Men dom satt kvar och var allmänt jobbiga. Tyckte att Malin ljugit för dom eftersom dom klämt ur henne att hon skulle äta men här sitter hon på stationen utan mat.
Malin (som blev ännu mer irriterad) sa: Men jag ska ju äta med henne!
Dom bara: Höhö jaha!
Asså! Jag blev så jävla trött på dom själv och sa att jag knappt hade tålamod att ta hand om dementa så jag orkade verkligen inte med en människa som han just nu!
Dom fortsatte flina.
Till slut frågade jag om dom möjligtvis inte gick i fyran på mellanstadiet?
Då sa dom: Näää vi går faktiskt i nian.
Man bara: VA! ÅH VAD HÄFTIGT!!!
Are you freakin' shitting me...?!
Seriously höll jag på och dö av skratt!!!
"Vi går faktiskt i nian!"
Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.... HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA!!!!!!!
Dom bara: Vad går ni i då!?
Malin bara: Jag går inte ens i skolan längre!
Jag bara: Jag går på universitetet!
Sen drog vi.
Givetvis kom den jobbigaste ut och skulle vara ännu jobbigare igen men när han tände en cigg så sa jag ifrån helt på allvar att jag faktiskt inte klarade av cigarettrök så då gick han.
Jag klarar ju av det men jag gillar det inte bara så tur han gick på den och drog!
När vi fick syn på Elin så rusade vi över vägen (till och med innan det blev grönt) och bara: Vi måste dra fort innan dom ser oss!!!
Sen fick vi berätta allt igen för Elin.
Psykoboys... freak!
Vi gick till Skåres iaf och åt buffé som var mycket god!
Många skratt och mycket prat senare (tre timmar ca) så gick vi till apoteket.
Jag hade nämligen en till ask p-piller att hämta ut som jag redan betalat för men som dom inte hade hemma då.
Så vi stod där och väntade. Klockan blev kvart i 17 så Elin fick gå till sin klarinetträning. Klockan blev fem i 17 och Malin fick gå för hon skulle träna spinning med David på Nordic club.
Så jag satt där och väntade. (Notera att min buss går 17.05).
Nästa går iofs 17.35 men hade ändå velat hinna med den tidiga. Hur lång tid kan det ta?!
Ganska snart ropade hon "140" och jag gick fram.
Hon fick mitt körkort och sa att jag hämtat ut dom andra askarna i december så det kanske inte fanns kvar det jag skulle ha.
Jag tänkte: Jag ska fan ha min ask! Jag har betalat för skiten!
Efter mycket om och men så fick jag till slut min ask och nästa gång jag hämtar ut piller lär jag ha fyllt 20 och och får betala 119 eller 190 kronor PER FUCKING ASK! (Hörde inte redit om hon sa 119 eller 190 men spelar det nån roll?!).
Det är dyrt att bli gammal.
Klockan var 17.03 när jag lämnade Linnégallerian. Två minuter!
Jag småsprang hela vägen till stationen och hela tiden ser man bussar köra förbi men man vet inte om det är 240 för jag är ju på fel sida om bussen för att kunna se skyltarna.
När jag kommer fram står två bussar och täcker synfältet för där min buss står.
Jag sprang runt hörnet på den ena bussen och min buss står kvar!!!
Lycka!
Tre jävla bussar har jag sprungit till/från idag. Usch! Hoppas morgondagen blir bättre..
Väl hemma kollapsade jag i soffan och där har jag suttit sen dess förutom när jag poppade popcorn och så nu med när jag sitter vid datorn. Jag behöver också gå på toa känner jag så kanske ska ta ett varv dit med..
Well, det var min dag!
Smell ya later!!!
//XOXO Lisa <3

Melodifestivalen!!!

Ja igår var jag, Carola och Rebecca (Sebastians mamma och syster) på melodifestivalens genrep!
Det var hur kul som helst och vi hade bh dom bästa platserna på hela vida arena!
Vi satt på tredje raden från scenen alltså nästan längst fram!!!
Sean banan och dead by april var lätt kvällens bästa och loreen trillade ner från scenen ^^ men hon skadade sig inte. Tur det bara var ett genrep.
Men 19.30 ikväll på svt 1 kanske jag syns på tv sa dom! Haha så kolla lågt fram vid scenen på den vänstra sidan om man står med huvudet mot scenen. Fast det blir väl på den högra sidan för kameran filmade ju från scenen.
Men det var väldigt speciellt att se det irl. När programledarna pratade så bytte scenpersonalen allt på scenen och gjorde om för nästa artist. Sånt ser man ju aldrig på tv.
Men det var jättekul!
Jag satt precis vid trappan till catwalken som satt ihop med scenen så jag kunde röra artisterna om dom stod där om jag velat. Men då hade väl nån bodyguard brottat ner mig eller skjutit mig eller nåt xD

Här kommer lite bilder!


Återigen, sämst uppdatering ^^

Tjena! Idag har jag och Ida Carlsson i min klass varit på Grand Samarkand och shoppat loss!!! Jag handlade byxor, tröjor och trosor och sen lite saker på Apoteket. Gött att bränna lite pengar på annat än mat hela tiden :)

Vi har fått sätta KAD på skolan med. Skitkul alla sånna praktiska grejer! Längtar tills jag är färdig och få göra allt på riktigt utan övervakning hela tiden :)

Jag fick G på omtentan för övrigt med så nu har jag G i hela den kursen! :D
Hoppas jag får G på hela den stora tentan med då!!!

På måndag ska jag träffa Malin! :D länge sen! FÖR länge sen!!! Men nu minsann :D ska bli väldigt roligt! :)<3

På fredag ska jag på melodifestivalens genrep med Sebastians mamma och syster :) det ska med bli superkul!

Ja det var en kort sammanfattning av allt som hänt sen senaste uppdateringen ^^




//XOXO Lisa <3


RSS 2.0