Nothing is what it seems like...

I don't think there is anyone in this world who hasn't cried.
Well... I know it. I don't think. I know.
There is over 6 billion people in this world.
I'm one of them.
And you are one of them.
So appreciate every single moment.
You will only get it once.
Atleast at that time.
So don't you waste it.
Cause if you do...
It would be a waste of time for someone else.

Yours truly
Lisa

Alla som älskar oth älskar jag :)

One Tree Hill förgyller min vardag. Ni kanske tycker att jag skriver för mycket om det men då behöver ni inte läsa min blogg mer. Jag känner många som gillar oth och jag kan säga att jag gillar de människorna också. Det är som att man genast har något gemensamt liksom. Det gillar jag :)
Så som en sammanfattning: Jag älskar alla som älskar oth! Och jag hoppas ni älskar mig med ;D hahaha!

Me



This is me when I'm thinking of you :)

Gamla eller unga?

Var på boendet idag igen. (Praktiserar där). Vid ungefär halv tre kom det ungefär 10-15 st små tärnor, lucior, tomtar. De går på Kvarndammskolan här i Hovet. De var på Sjöglimten och lussade. Och så söta de var! :D Man blev riktigt glad och mindes hur man själv stod där en gång i tiden. :)  Men  ännu gladare blev jag nästan när jag såg hur de gamla sken upp som solar och log. :D:D:D Den känslan asså. Och sitta där med fin, gullig sång som bakgrundsmusik och bara kolla ut över alla dessa glada gamla ansikten :) Det värmde. Det kan jag lugnt säga :)
Jag gillar nog gamla mer än barn. Har inte så mkt tålamod :P
Men vi är alla olika och tur är väl det :)
All my love  //Lisa

Kul i helgen!

Nu till helgen ska jag sova över hos den fagra Martina. Hehe! :D Ska bli askul :D Vi ska ta modellbilder på oss så vi får se hur det blir. Såklart vi blir snygga ellerhur Martina? Vi är ju snygga hela tiden xD <3 Sen sa Martina att vi tydligen skulle kolla på nåt luciatåg i Kårestad. :P Säkert småbarn xD Men det ska bli mys! :D :D :D Längtar till helgen!!!
Cya later suckers!
Peace out! <3

Listen up!

Okej till alla killar som gillar mig...xD
Om ni vill göra något riktigt romantiskt för mig men inte vet vad jag gillar så kan jag säga det nu:
Gör ett såkallat  "mixedtape" till mig. Såklart med sådan musik jag gillar. Vet du inte vad jag gillar. Synd för dig. Gillar du mig tillräckligt mycket borde du veta. Kom inte och ge mig ett med en massa skitlåtar på. Då är du struken från min lista. Fråga gärna mina vänner vad jag gillar för musik om du inte vet. Kan vara rätt gulligt att vara så intresserad :)
Good Luck!!!

Nathan and Haley <3



Denna bilden är bara för gullig. Scenen där det utspelas är ännu bättre. För er som inte sett OTH innan är det svårt att fatta. Synd för er då. :P
Naley 4-ever! <3

Glada överraskningar! :D

Visst blir man glad när man får en överraskning som man inte alls var beredd på, men som ändå värmer i hjärtat? :)
Det fick jag nyss. Pappa skrek upp till övervåningen, där jag satt, att jag hade fått en tidning. Jaha, tänkte jag och visste direkt att det var FRIDA tidningen. Ska nog sluta prenumerera på den, tänkte jag, men gick ändå ner och hämtade den där den låg i trappan. Jag lade genast ifrån mig den och fortsatte kolla bland mammas gamla LP-skivor från 60- och 70-talet. När jag efter en lång tid inte hittade det jag sökte drogs blickarna till tidningen, som låg ensamt på golvet bredvid mig. Jag tog den med mig och satte mig till rätta i soffan med flisfilten över mig. Alltid så kallt här uppe. Jag började blädra men kände nästan direkt att jag inte orkade läsa något. Men jag fortsatte. När jag kommit en bra bit in i tidningen, ja, nästan till slutet, fastnade min blick på en bild av Chad Michael Murray. Mina tankar drogs direkt till One Tree Hill och jag började läsa. Efter några sekunders läsning tröttnade jag. Texten innehöll ju ändå sånt jag redan visste. Men sedan såg jag den. Den magiska siffran. Siffran 7. Det stod såhär:
"Och gällande One Tree Hill har man hittills spelat in sex säsonger, men skaparen till serien lovade nyligen att det även blir en sjunde säsong."
Fattar ni!!! En sjunde säsong på One Tree Hill! Det bästa programmet någonsin! :D Det förgyllde min dag :D
One Tree Hill in my <3

Me and Martina



Alltid trevligt med en pervig bild så här på kvällskvisten. Älskar dig Martina! Du är bäst! <333

Jag


MUSIK! <3333

Utan musik hade jag nog inte levt. Jag är helt seriös. Musik är det finaste jag har. Jag gillar nästan all musik. Men punkrock är väl bäst. Men nu sitter jag och lyssnar på A-HA's 80'tals-låt Take on me. Den är så jäkla bra!!! :D Har du inte hört den (vilket vore väldigt konstigt) så tycker jag definitivt att du ska lyssna på den! :D Fantastisk låt. Och video! :D <333
Music 4-ever in my <3


Min önskelista 1-10

  1. One Tree Hill säsong 5
  2. Sjunde himlen säsong 3 och 4
  3. Vänner säsong 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 och 12 (önskar mig en i taget dock)
  4. Gavin DeGraw "Gavin DeGraw
  5. Gavin DeGraw "Chariot Stripped"
  6. Bio-check
  7. Presentkort
  8. Pengar
  9. Örhängen
  10. En pojkvän vore inte helt fel xD "All I want for christmas is you..." *Visslar*

Ja, det var min önskelista för i år. Det jag inte får önskar jag mig till fördelsedagen :P


Meningen med blogg?

Asså vad är menignen med bloggar egentligen? Seriöst! Tänk att det faktiskt finns folk som sitter och läser avdankade kädisars outtrycksfulla, känslokalla ord om hur synd det är om dom och att de tjänar för lite pengar: "Denna månaden tjänade jag bara 5 miljoner istället för 8 som jag brukar :(" Men buuhuu! Det är såå synd om er...INTE! Skaffa ett liv för fan!
Ja, vad är det för människor som har bloggar egentligen???
Ja, inte fan vet jag. Jag har ju en! xD

Skapat blogg

Jaha. Nu har man gjort som alla andra och skaffat sig en blogg. Hoppas ni gillar mina framtida inlägg. Enjoy! ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0